Прес-центр23 червня 2021, 15:06

Урочисті збори державних службовців Сватівщини до Дня державної служби

23 червня у великій залі засідань районної ради відбулися урочистості до професійного свята державних службовців.

Участь у заході взяли посадовці структурних підрозділів Сватівської райдержадміністрації, відділу у Сватівському районі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області, управління Державної казначейської служби України у Сватівському районі, Сватівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області.

 «Безсумнівно, що люди, які обрали державну службу, заслуговують на глибоку повагу та пошану, адже на їхніх плечах – нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє кожного українця. Завдяки вашій щоденній праці формується і розвивається соціальна, економічна та політична сфера не лише району, області, а й всієї України. Саме тому суспільство покладає на нас особливу відповідальність та чекає від нас професіоналізму, ініціативи й творчого ставлення до обраної справи. Приємно, що саме такі люди працюють у Сватівському районі», – зазначив у своїй вітальній промові голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков.

З теплими словами на адресу державних службовців також виступила голова районної ради Людмила Русанова, яка привітала держслужбовців з їх професійним святом.

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня державної служби очільники району відзначили окремих державних службовців органів виконавчої влади району Подяками та Грамотами Сватівської районної державної адміністрації та Сватівської районної ради.

Вітав професіоналів у сфері державної служби Сватівщини і їх профспілковий лідер, а за сумісництвом й заступник голови Луганського обласного комітету Профспілки працівників державних установ України, Анатолій Журба.

З нагоди професійного свята найактивнішим членам профспілки він вручив відзнаки за активну та плідну роботу із захисту соціально-трудових прав та інтересів державних службовців.

Також з напутніми словами у День державної служби звернулася до колег ведуча урочистого заходу – керівник апарату Сватівської райдержадміністрації Наталія Наугольна: «Нехай ваші професійні дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян».

Завершився урочистий захід чудовими музичними привітаннями працівників міського Народного дому «Сватова-Лучка».