Прес-центр14 квітня 2023, 15:04

В онлайн - форматі пройшло засідання обласної комісії з розподілу коштів державного бюджету

13 квітня 2023 року голова Сватівської районної військової адміністрації Олег Сліпець  взяв участь у засіданні комісії з розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа під головуванням Катерини Безгинської. У засіданні комісії також брали участь начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Шумакова та начальник служби у справах дітей Сватівської райдержадміністрації Наталя Малик.

Під час наради очільник району доповів про стан використання субвенції, яку було виділено у 2021 році на зазначені цілі територіальним громадам Сватівського району. Зазначив, що на території Сватівського району перебуває на квартирному обліку 92 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (68 осіб віком від 16 до 23 років; 24 особи віком від 23 до 35).

Спеціалістами міської, селищних та сільської військових адміністрацій району проведено роботу щодо інвентаризації облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку щодо поліпшення житлових умов, зокрема, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. За результатами роботи відновлено 22 облікові справи; частково відновлено – 8, не відновлено - 62.