Прес-центр21 листопада 2023, 11:11

Важливий вибір ніколи не дається легко. Його складно зробити і ще складніше відстояти.

Тепер, коли окупант намагається знищити нашу країну, творити чергові «народні республіки» на півдні та сході України, досвід Майдану став у пригоді.
Йдеться, зокрема, про готовність суспільства до спротиву. І це не лише збройний опір військових, а й ненасильницький опір цивільного населення. Українці виходять на мітинги, як це було у березні 2022 року в окупованому Бердянську, 21 березня, 3 і 27 квітня у Херсоні, 29 травня у Мелітополі, та навіть без зброї готові протистояти танкам російського агресора. Вони виходять на площі в інших країнах світу, щоб привернути увагу світової спільноти до трагічних подій на своїй батьківщині.
Сьогодні ми дякуємо всім гідним і вільним. Тим, хто зі щитом і хто на щиті. Для яких найважливішими цінностями були, є і будуть Гідність і Свобода.
Гідність і Свобода – руйнують імперії.
Гідність і Свобода – об'єднують країни та згуртовують громадян.
Гідність і Свобода – перемагають завойовників і диктаторів.
Гідність і Свобода – рушії поступу та добробуту України.
Гідність і Свобода – найважливіші інвестиції в майбутнє України.
Гідність і Свобода – це те, за що ми боремося і що надає нам силу. Те, що нас єднає і що ми виявляємо навіть у найважчі періоди нашої історії. Те, що втримало нашу оборону в найскладніші часи і що дасть нам силу вибороти Перемогу.
Адже наша зброя, як і ми, заряджена нашою Гідністю і жагою Свободи!