Прес-центр28 листопада 2023, 13:11

Відбулась презентація рекрутингової компанії за фахом «Демінер з гуманітарного розмінування»

28.11.2023 під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Олексія Смирнова відбулася робоча нарада з презентації рекрутингової компанії за фахом «Демінер з гуманітарного розмінування», в якій прийняли участь голова райдержадміністрації, начальники та фахівці військових адміністрацій населених пунктів району.
В ході наради представниця «ХАЛО Траст» в Україні презентувала рекрутингову компанію з працевлаштування зацікавлених осіб, в т.ч. серед внутрішньо-переміщених осіб, за фахом «Демінер з гуманітарного розмінування. «ХАЛО Траст» пропонує нову кар’єру в авторитетній міжнародній організації, яка допомагає населенню, постраждалому від війни.
«ХАЛО» – найбільша у світі гуманітарна організація, яка займається розмінуванням. «ХАЛО» — неурядова, неполітична та нерелігійна організація зі штаб-квартирою у Великій Британії. «ХАЛО» працює в Україні з 2016 року. Займається очищенням територій від мін та вибухонебезпечних предметів, щоб спільноти та країни змогли повернутися до нормального життя. Місія «ХАЛО» – відновлювати безпечний доступ до територій, які зазнали забруднення вибухонебезпечними предметами, відтак захищаючи життя людей і відновлюючи можливості для економічного розвитку для спільнот, які постраждали від війни.
Через початок повномасштабного вторгнення в Україну в лютому 2022, «ХАЛО» розширює штат співробітників і шукає співробітників/ць на посаду демінерів /ок – фахівців, які виконують ключову роботу з очищення територій.
«ХАЛО» проводить повну підготовку демінерів/ок згідно з міжнародними стандартами перед початком роботи.
Основні обов’язки демінера - проведення заходів з ручного усунення мінної небезпеки з використанням різних технік розмінування під наглядом керівника групи (роботи пов’язані тільки з виявленням вибухонебезпечних предметів, роботи по знешкодженню не проводяться!)
Вся інформація щодо вищевказаної кампанії в подальшому буде розмішена в гуманітарних хабах(штабах) та на офіційних сайтах військових адміністрацій населених пунктів району.
Справжній мир приходить тоді, коли земля безпечна!
Долучайся до команди «ХАЛО» та очищуй свою землю!
Разом до Перемоги!