Прес-центр9 листопада 2023, 14:11

Відбулось чергове засідання районної комісії з питань захисту прав дитини

Цього тижня, під головуванням начальника Сватівської районної військової адміністрації Олега Сліпця відбулось чергове засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.
Питання, яке було винесене на розгляд членів комісії, стосувалось забезпечення тимчасового функціонування дитячого будинку сімейного типу, переміщеного з окупованої території Сватівського району до інших регіонів України. З метою захисту прав та інтересів п’ятьох дітей-вихованців, які перемітились разом з законним представником на підконтрольну Уряду України територію, та їх комфортної адаптації в нових умовах, були прийняті відповідні рішення та надані рекомендаційні доручення структурним підрозділам Сватівської райдержадміністрації.
Сватівська районна комісія з питань захисту прав дитини відновлена та функціонує з вересня 2023 року. Аналогічні комісії також працюють при Нижньодуванській та Красноріченській селищних військових адміністраціях Сватівського району. Наразі триває робота по створенню комісій з питань захисту прав дитини при інших місцевих військових адміністраціях нашого району.