Прес-центр26 березня 2021, 13:03

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Саме ці пріоритети є головним аргументом в прийнятті рішень комісією з питань захисту прав дитини райдержадміністрації.

          26 березня з метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, під керівництвом голови райдержадміністрації Валерія Честних, відбулося чергове засідання районної комісії з питань захисту прав дитини при Сватівській райдержадміністрації.

Члени комісії розглянули 5 питань: про можливість та доцільність позбавлення батьківських прав матері по відношенню до дитини; про закінчення терміну перебування малолітньої дитини в сім’ї патронатного вихователя; про влаштування 3-х малолітніх дітей, які залишилися без батьківського піклування, в сім’ю патронатного вихователя; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Всі питання ретельно розглянуті членами комісії, обговорені залученими спеціалістами та запрошеними. За результатами засідання прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей, адже кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе.