Прес-центр5 липня 2024, 11:07

Відзнакою Командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, нагрудним знаком «Завжди перші» нагороджено Сватівчанина Богдана НЕМИНУЩОГО

Нагрудний знак "Завжди Перші. ДШВ" є символом гордості, визнання та відзнакою для членів Десантно-штурмових військ (ДШВ). Знак несе в собі глибоку символіку "Завжди Перші", яка асоціюється із відданістю завданням, безстрашністю та прагненням до лідерства.

За мирного часу Богдан був вихованцем відділення годзю-рю карате-до Сватівської міської ДЮСШ та мав серйозні результати - кандидат у майстри спорту України з годзю-рю карате-до, 1-й Кю коричневий пас з карате WSKF, член Національної збірної України з годзю-рю карате 2020-2023 роках, кращий спортсмен 2021 року Національної федерації годзю-рю карате-до Джундокан України JFU, неодноразовий чемпіон та призер обласних, національних, міжнародних кубків, чемпіонатів та всеукраїнських турнірів, чемпіон України з годзю-рю карате чемпіоната України Одеса 2020 року, чемпіон України з годзю-рю карате Чемпіоната України Одеса 2021 року. Підготовкою спортсмена займався Олександр Батраков, заслужений тренер України з годзю-рю карате.

Зараз Богдан НЕМИНУЩИЙ захищає Україну на Херсонському та Донецькому напрямку.

Дякуємо за захист! Вітаємо земляка! Пишаємося!