Прес-центр14 липня 2023, 15:07

«Впливові»- новий проєкт із залучення молоді до життя громад

13 липня відбулася презентація проекту «Впливові», який впроваджуватиме ГО «Українська академія лідерства» разом з ГО «EasyBusiness» за партнерства Центру економічного відновлення (ЦЕВ) в межах Проекту USAID «ГОВЕРЛА».
Українська академія лідерства — це формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. Академія поєднує річну програму між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проекти для суспільства. Академія - один із лідерів у роботі з активною молоддю та найпотужніший молодіжний лідерський рух в Україні. Навчання в Академії дає можливість молоді побачити світ та дослідити себе.
Ціллю проекту «Впливові» є залучення молоді до розвитку своїх громад. Зацікавленні громади, які мають активну молодь, заповнюють аплікаційну форму для участі у конкурсі. На конкурсній основі буде відібрано 20 громад, з якими буде підписано меморандуми про співпрацю та відібрано з цих громад 200+ активних молодих людей, бажаючих змінювати світ. Буде створена спільнота «впливових», амбасадорів громад. Молодь навчатиметься реалізовувати ціннісні проекти, матиме менторську підтримку. Робота включатиме круглі столи, спільні бесіди представників громад та молоді, онлайн-навчання . Буде дана можливість презентувати проекти на Форумі Впливових, щоб мати можливість знайти партнерів і однодумців для більш успішної реалізації проектів в громадах.
Всі громади, зацікавлені в залученні молоді до життя громад , запрошуються заповнити аплікаційні форми (https://forms.gle/CQtkZ7rwtLdDHgaA6). Термін подачі заявок до 20 липня.
Молодь – це майбутнє нашої країни ! Творимо себе – творимо Україну !