Прес-центр22 липня 2024, 11:07

Як організовано роботу культурного простору в хабі Сватівської МВА в Броварах

Очолює роботу Координаційного центру та організовує заходи культурно-мистецького напрямку Аліна Ратій, т.в.о. начальника Відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради.
До державних та інших свят в хабі організовуються та проводяться різноманітні заходи – урочисто відмітили День Збройних Сил України, День волонтера. До Дня Святого Миколая малеча відвідала святковий захід, господині з числа ВПО провели майстер- клас з приготування різдвяної куті.

Простір працює завдяки допомозі міжнародних благодійних організацій (Норвезька Рада у справах біженців, БФ «Рокада», які надали технічне обладнання (музичну колонку, проектор, екран та оргтехніку з їх супроводу). Дитяча кімната облаштована сучасними меблями, розвиваючими іграми, наборами для творчості та іграшками, є телевізор. Працює зона вільного доступу wi-fi, для зручності облаштовано куточок, де підлітки можуть зручно розташуватися та працювати в інтернеті. Працює дитяча та доросла бібліотека.

Бібліотекар Сєвєродонецької міської бібліотеки організовує заняття, майстер-класи, вікторини та дитячий змістовний відпочинок з вівторка по середу з 10.00 до 15.00. Кожної суботи в хабі відбувається показ популярних фільмів та мультиплікаційних фільмів.

Відвідування дитячої кімнати безкоштовне.

Адреса хабу: м. Бровари, вул. Героїв України, 30
Графік роботи: вівторок - субота з 10:00 до 15:00
Телефон: 093-803-52-73