Прес-центр5 березня 2024, 14:03

За ініціативи Олени Зеленської створено Всеукраїнську програму ментального здоров`я «Ти як?»

За ініціативи Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» на минулому тижні в Координаційному Центрі при Сватівській МВА в м. Бровари відбувся захід «Розвиток навичок стресостійкості та ризельєнтності у ВПО в ситуаціях життєвих змін».

В заході взяла участь заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА Інна Сазонова, регіональна координаторка цього проєкту.

Семінар-навчання у Координаційному центрі з підтримки ВПО Сватівської МВА у м. Бровари провела завідувачка кафедри психології та соціології факультету здоров’я людини СНУ імені Володимира Даля, доктор психологічних наук Юлія Бохонкова та студенти спеціальності «Психологія» Прохор Луценко, Дар’я Рахманова та Надія Ромас.

Учасники навчання з числа ВП та співробітники Координаційного центру опановували навички боротьби зі стресом, навчались методам регулювання емоційних станів та психологічного відновлення, знімали напругу в тілі, підіймали сумний настрій, відволікались від поганих думок та покращували своє самопочуття через арт-терапію.