Прес-центр22 серпня 2023, 12:08

Забезпечуємо реалізацію права громадян на звернення в умовах воєнного стану

Спочатку року до райдержадміністрації від громадян надійшло 89 звернень, з них 54 – безпосередньо до райдержадміністрації, 35 - через органи влади вищого рівня. Відповіді надаються вчасно, порушення термінів розгляду звернень не допускаються.
Найбільша кількість питань, з якими звертаються громадяни, (60%) стосуються соціального захисту – надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, отримання соціальних виплат.
Мешканці району завжди можуть звернутись зі своїми проблемними питаннями на «гарячу лінію» райдержадміністрації за телефоном: 0674939733. Також для подання звернень в електронній формі громадяни можуть надсилати звернення на адресу електронної пошти: svat.rva@gmail.com
Щовівторка з 13.00 до 15.00 на базі Нижньодуванського гуманітарного хабу у м. Харків, вул. Данилевського, 38 здійснює особистий прийом громадян голова Сватівської районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Олег Сліпець. Усі бажаючі можуть особисто поспілкуватись з очільником району та отримати відповіді на свої запитання.