Прес-центр15 жовтня 2024, 13:10

Задля підтримки ВПО військові адміністрації Сватівщини співпрацюють з різними громадськими організаціями та благодійними фондами

Зокрема, Сватівська міська військова адміністрація більше року тісно співпрацює з БФ «Рокада». В перші місяці роботи хабу Благодійний фонд надав технічну допомогу Координаційному центру.

Минулого тижня в межах цієї співпраці в Координаційному центрі при Сватівській МВА благодійним фондом було проведено декілька заходів.

Один із заходів - юридична консультація щодо житлових програм для ВПО. Консультувала юрист фонду Анастасія ГУЗЕМА. Обговорили питання порядку отримання житла, умови постановки на соціальний та квартирний облік, отримали роз’яснення щодо пільгового кредитування та компенсації по програмі «єВідновлення». Присутні на заході мали можливість задати питання та отримати кваліфіковані відповіді фахівця.

Інший захід провела психологиня БФ «Рокада» Анна КОЛОДОЧКА. Зустріч було направлено на покращення психологічного стану ВПО. Присутнім було запропоновано арт терапевтичне зайняття. В дружній затишній атмосфері Сватівського гумхабу учасниці заходу мали можливість розвинути свої творчі навички та власноруч розмалювати картини по номерам.

Дякуємо всім, хто протягує руку допомоги у цей нелегкий час!