Прес-центр16 вересня 2021, 16:09

Заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко взяв участь у засіданні Сватівської районної ради

16 вересня відбулася чергова, 7 сесія, районної ради восьмого скликання. На порядок денний засідання було винесено 17 питань. За його результатами районні обранці затвердили Прогноз бюджету Сватівського району на 2022-2024 роки, Положення про помічника-консультанта депутата Сватівської районної ради, заслухали звіти постійно діючих комісій районної ради тощо.

Особливу увагу було приділено питанню реструктуризації Сватівського та Білокуракинського лісомисливських господарств. Ці державні підприємства планується зробити філіями Старобільського ЛМГ.

Голова районної ради Людмила Русанова виступила з ініціативою офіційного звернення депутатського корпусу до Голови Державного агентства лісових ресурсів України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, профільного комітету та народних депутатів Верховної Ради України, очільника Луганської облдержадміністрації стосовно недопущення ліквідації на території Сватівського району лісомисливських підприємств. Депутати підтримали цю пропозицію й прийняли відповідне рішення.

Також присутнім на засіданні сесії було запропоновано долучитися до благодійної акції «Подаруй надію», присвячену Міжнародному дню людей з інвалідністю. Зібрані під час кампанії кошти будуть передані дітям відповідної категорії, які потребують лікування та реабілітації.